Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Αφιέρωμα στους μουσικούς των Τζουμέρκων

 

Ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων διοργανώνει την 1η Αυγούστου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30 μ.μ. στην πλατεία Κυψέλης Άρτας, εκδήλωση - αφιέρωμα στους μουσικούς της περιοχής του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων. 


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν μουσικοί της περιοχής του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων για την πολύτιμη προσφορά τους στην παραδοσιακή μουσική του τόπου μας.

Εβδομάδα εκδηλώσεων στο Παλαιοκάτουνο Άρτας, 11-17 Αυγούστου 2024

 

Εβδομάδα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκατούνου Άρτας “Ο Άγιος Δημήτριος” από τις 11 μέχρι τις 17 Αυγούστου 2024.


Κυριακή 11 Αυγούστου:

Ο Σύλλογος μας διοργανώνει και φέτος την καθιερωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 11 Αυγούστου και ώρα 10:30 π.μ. εώς 14:00 μ.μ στην αίθουσα του συλλόγου μας.

Καλούμε όλους τους χωριανούς, φίλους & εθελοντές αιμοδότες, για άλλη μια φορά, να δώσουν το δυναμικό τους παρόν, δίνοντας το πιο δυνατό παράδειγμα ζωής σε όλους! 

Χαρίζοντας αίμα, σώζεις μια ζωή! 


Κυριακή 11 Αυγούστου:

Παιδική θεατρική παράσταση. 

Το κουκλοθέατρο “ΑΝΤΡΑΛΑ“ παρουσιάζει την παράσταση Λυκουργομπερδέματα. Σας προσκαλούμε όλους μικρούς και μεγάλους στην παιδική παράσταση που θα λάβει χώρα την Κυριακή 11 Αυγούστου και ώρα 20:30 μ.μ. στην πλατεία του Συλλόγου σε συνεργασία με τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων. 

Είσοδος Ελεύθερη.


Πέμπτη 15 Αυγούστου:

Δημοτικό Πανηγύρι στην πλατεία του συλλόγου το βράδυ του 15αυγούστου, παρέα με τον Θοδωρή Χαλιάσο στο κλαρίνο και τους Νίκο Σιώλια και Μαρία Γιαννακά στο τραγούδι. 

Είσοδος 3€, Χορός Ελεύθερος.


Σάββατο 17 Αυγούστου:

4η Βραδιά Νεολαίας, στην κεντρική πλατεία, σε μια ειδυλλιακή βραδιά, υπό τις μουσικές του DJ Chris K. 

Ώρα έναρξης 22:00 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό

 


Στις 3 Αυγούστου και ώρα 7:30 μ.μ στο Δημοτικό Γήπεδο Κεντρικών Τζουμέρκων, θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό, μεταξύ των ομάδων ΑΟΚ Τζουμέρκων και ΑΟ παλαίμαχων Κέρκυρας.

Στον χορο του γηπέδου μας θα μαζευτούν τρόφιμα για την βοήθεια των αδύναμων συνανθρώπων του δήμου μας. 

Η συνεισφορά όλων μας είναι απαραίτητη!

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Ενημερωθείτε για την Άνοια και εξετάστε τη μνήμη σας ΔΩΡΕΑΝ

Ενημερωθείτε για την Άνοια και εξετάστε τη μνήμη σας ΔΩΡΕΑΝ!!

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 10:00 π.μ. - 14:00 μ.μ.

Στην ημερίδα που διοργανώνουν η κινητή μονάδα για άτομα με άνοια στην Άρτα της εταιρίας Alzheimer Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου και τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων στο Δημαρχείο Κεντρικών Τζουμέρκων. 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2681079206